Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Fresh z mrkvy a červenej repy

Fresh z mrkvy a červenej repy

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Zeleninu dôkladne očistíme a umyjeme.
2
Mrkvu aj červenú repu odšťavíme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

79
kcal

332
kJ

Makroživiny

048111519 2.2 g16 g0.4 g1.5 g B S T Vl
Bielkoviny:2.2 g
Sacharidy:16 g
Tuky:0.4 g
Vláknina:1.5 g

Glykémia

index
48
kcal

nálož
7.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.3
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.2 g) Sacharidy (16 g) Tuky (0.4 g) Vláknina (1.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.1 %) Sacharidy (80.9 %) Tuky (4.4 %) Vláknina (3.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.