Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Foie gras so salsou z ikier

Foie gras so salsou z ikier

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Husaciu pečeň zbavíme žiliek a nakrájame na plátky
2
Mierne osolíme a na panvici so masťou prudko opražíme zo všetkých strán.
3
Potom pečeň odložíme na tanier.
4
Na panvici rozpustíme maslo a krátko podusíme ikry.
5
Pridáme marmeládu a rozmiešame.
6
Pečeň podávame s toastom a salsou z ikier a marmelády.
7
Dozdobíme listom šalátu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

409
kcal

1711
kJ

Makroživiny

0816253341 7.87 g16.69 g34.25 g1.22 g B S T Vl
Bielkoviny:7.87 g
Sacharidy:16.69 g
Tuky:34.25 g
Vláknina:1.22 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
4.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.69
kcal

cholesterol
940.6
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.87 g) Sacharidy (16.69 g) Tuky (34.25 g) Vláknina (1.22 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8 %) Sacharidy (16.9 %) Tuky (74.6 %) Vláknina (0.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.