Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Fetta šalát s olivami

Fetta šalát s olivami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Paradajky umyjeme a nakrájame na kúsky.
2
Čisté listy šalátu natrháme na menšie kúsky.
3
Pridáme na kocky nakrájaný syr s paradajkami a olivami.
4
Ochutíme olejom a balzamikovým octom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

289
kcal

1208
kJ

Makroživiny

0612172329 8.27 g8.47 g23.9 g3.33 g B S T Vl
Bielkoviny:8.27 g
Sacharidy:8.47 g
Tuky:23.9 g
Vláknina:3.33 g

Glykémia

index
22
kcal

nálož
1.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.63
kcal

cholesterol
36
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.27 g) Sacharidy (8.47 g) Tuky (23.9 g) Vláknina (3.33 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.9 %) Sacharidy (12.1 %) Tuky (73.7 %) Vláknina (2.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.