Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Divoký losos s ryžou a ružičkovym kelom

Divoký losos s ryžou a ružičkovym kelom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Ryžu uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Príprava kelu: Ružičkový kel povaríme približne 5 minút v osolenej vode.
3
Potom prudko schladíme pod studenou vodou.
4
Príprava lososa: Lososa osolíme a okoreníme.
5
V panvici s olejom opražíme z oboch strán dozlatista.
6
Na tanieri ľahko pokvapkáme citrónovou šťavou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

563
kcal

2354
kJ

Makroživiny

01428425670 33.74 g58.24 g20.44 g5.4 g B S T Vl
Bielkoviny:33.74 g
Sacharidy:58.24 g
Tuky:20.44 g
Vláknina:5.4 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
14
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.19
kcal

cholesterol
71.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (33.74 g) Sacharidy (58.24 g) Tuky (20.44 g) Vláknina (5.4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.3 %) Sacharidy (42 %) Tuky (31.8 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.