Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Dezertná quinoa

Dezertná quinoa

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Quinou varíme v nesolenej vode 10 minút.
2
Scedíme a prepláchneme vodou.
3
Pridáme med a premiešame.
4
Pridáme mandle, kustovnicu a černice.
5
Zalejeme jogurtom.
6
Podávame posypané kakaovým práškom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

427
kcal

1786
kJ

Makroživiny

01223354658 16.14 g48.2 g16.25 g11.66 g B S T Vl
Bielkoviny:16.14 g
Sacharidy:48.2 g
Tuky:16.25 g
Vláknina:11.66 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
16.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.06
kcal

cholesterol
8
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (16.14 g) Sacharidy (48.2 g) Tuky (16.25 g) Vláknina (11.66 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.4 %) Sacharidy (45.9 %) Tuky (33.3 %) Vláknina (5.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.