Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Chlieb s tvarohovou nátierkou

Chlieb s tvarohovou nátierkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A11 - Sezam, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Ukrojíme krajec čerstvého špaldového chleba a natrieme ho tvarohovou nátierkou.
2
Šalát a paradajku umyjeme, nakrájame a naservírujeme na chleba.
3
Celú porciu dozdobíme klíčeným čiernym sezamom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

158
kcal

660
kJ

Makroživiny

0510152025 8.48 g20.7 g3.5 g4.74 g B S T Vl
Bielkoviny:8.48 g
Sacharidy:20.7 g
Tuky:3.5 g
Vláknina:4.74 g

Glykémia

index
31
kcal

nálož
6.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.5
kcal

cholesterol
4
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.48 g) Sacharidy (20.7 g) Tuky (3.5 g) Vláknina (4.74 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.8 %) Sacharidy (53.1 %) Tuky (19.3 %) Vláknina (5.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.