Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Chlieb s maslom a klíčenou žeruchou

Chlieb s maslom a klíčenou žeruchou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Chlieb nakrájame na krajíčky.
2
Natrieme maslom, posypeme troškou soli a dochutíme čerstvou naklíčenou žeruchou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

231
kcal

965
kJ

Makroživiny

059141823 4.21 g19.06 g14.22 g4.81 g B S T Vl
Bielkoviny:4.21 g
Sacharidy:19.06 g
Tuky:14.22 g
Vláknina:4.81 g

Glykémia

index
38
kcal

nálož
7.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
38.25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.21 g) Sacharidy (19.06 g) Tuky (14.22 g) Vláknina (4.81 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.5 %) Sacharidy (33.9 %) Tuky (54.5 %) Vláknina (4.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.