Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cestovinový šalát s tuniakom a olivami

Cestovinový šalát s tuniakom a olivami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Penne uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Scedíme ich.
3
Tuniaka zmiešame s nakrájanými olivami.
4
Pridáme k cestovinám.
5
Okoreníme a premiešame.
6
Podávame ozdobené bazalkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

499
kcal

2089
kJ

Makroživiny

01837557492 17.41 g76.75 g12.78 g3.85 g B S T Vl
Bielkoviny:17.41 g
Sacharidy:76.75 g
Tuky:12.78 g
Vláknina:3.85 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
28.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (17.41 g) Sacharidy (76.75 g) Tuky (12.78 g) Vláknina (3.85 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.1 %) Sacharidy (62.1 %) Tuky (22.3 %) Vláknina (1.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.