Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cereálne raňajky

Cereálne raňajky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Kašu zmiešame s vločkami.
2
Pridáme slnečnicové a tekvicové semienka.
3
Zmes zalejeme teplou vodou.
4
Ochutíme medom.
5
Pridáme na kúsky nakrájané jablko a dôkladne premiešame.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

481
kcal

2013
kJ

Makroživiny

01835537088 12.97 g73.32 g12.74 g10.68 g B S T Vl
Bielkoviny:12.97 g
Sacharidy:73.32 g
Tuky:12.74 g
Vláknina:10.68 g

Glykémia

index
45
kcal

nálož
33
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.04
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.97 g) Sacharidy (73.32 g) Tuky (12.74 g) Vláknina (10.68 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.9 %) Sacharidy (61.7 %) Tuky (23.1 %) Vláknina (4.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.