Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Celozrnný chlieb s bylinkovým maslom

Celozrnný chlieb s bylinkovým maslom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Kôpor a petržlen nasekáme najemno, zmiešame s maslom a dochutíme soľou.
2
Podávame s celozrnným chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

198
kcal

829
kJ

Makroživiny

048111519 2.56 g15.45 g13.19 g3.73 g B S T Vl
Bielkoviny:2.56 g
Sacharidy:15.45 g
Tuky:13.19 g
Vláknina:3.73 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
5.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
38.25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.56 g) Sacharidy (15.45 g) Tuky (13.19 g) Vláknina (3.73 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (5.3 %) Sacharidy (32 %) Tuky (58.9 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.