Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Celozrnné cestoviny so zapečenými paradajkami a syrom

Celozrnné cestoviny so zapečenými paradajkami a syrom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Rozohrejeme rúru na 180 °C.
2
Cestoviny uvaríme v osolenej vode.
3
Paradajky umyjeme, nakrájame a vložíme do zapekacej misy.
4
Posypeme syrom, zalejeme smotanou a pečieme 7-10 minút.
5
Cestoviny vložíme na tanier a pridáme zapečené paradajky.
6
Pokvapkáme olejom a zdobíme tymianom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

617
kcal

2582
kJ

Makroživiny

01631476278 20.19 g65.19 g28.55 g9.3 g B S T Vl
Bielkoviny:20.19 g
Sacharidy:65.19 g
Tuky:28.55 g
Vláknina:9.3 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
24.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.93
kcal

cholesterol
28.8
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.19 g) Sacharidy (65.19 g) Tuky (28.55 g) Vláknina (9.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.3 %) Sacharidy (43.1 %) Tuky (40.6 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.