Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zubáč so špenátom

Zubáč so špenátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Filet zubáča osolíme a okoreníme.
2
Na panvici s olejom rýchlo opražíme.
3
Potom pečieme bez pokrievky 5 minút.
4
Cesnak olúpeme a nasekáme na drobné kúsky.
5
Krátko ho orestujeme na panvici s olejom.
6
Pridáme listy špenátu a necháme chvíľu prehriať.
7
Rybu podávame na šalátovom lôžku s plátkami citróna a krájaným pórom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

241
kcal

1009
kJ

Makroživiny

0714212835 29.31 g5.52 g10.71 g2.68 g B S T Vl
Bielkoviny:29.31 g
Sacharidy:5.52 g
Tuky:10.71 g
Vláknina:2.68 g

Glykémia

index
13
kcal

nálož
0.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.86
kcal

cholesterol
90
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.31 g) Sacharidy (5.52 g) Tuky (10.71 g) Vláknina (2.68 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (49.5 %) Sacharidy (9.3 %) Tuky (39 %) Vláknina (2.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.