Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Bruschetta so slaninou a syrom

Bruschetta so slaninou a syrom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Paradajky ochutíme soľou a korením, pridáme nasekanú bazalku a rozmixujeme.
2
Krajčeky bagety pokvapkáme olivovým olejom, potrieme paradajkovou zmesou a poukladáme slaninou a syrom.
3
Všetko necháme zapiecť v rúre na 160 ° C po dobu cca 10 minút.
4
Na tanieri všetko dozdobíme vetvičkami tymiánu a rukoly, a pokvapkáme balsamikovým octom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

743
kcal

3108
kJ

Makroživiny

01224374961 21.06 g46.54 g51.23 g5.61 g B S T Vl
Bielkoviny:21.06 g
Sacharidy:46.54 g
Tuky:51.23 g
Vláknina:5.61 g

Glykémia

index
38
kcal

nálož
17.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.37
kcal

cholesterol
62
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (21.06 g) Sacharidy (46.54 g) Tuky (51.23 g) Vláknina (5.61 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.7 %) Sacharidy (25.8 %) Tuky (61.1 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.