Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Brokolicovo-kvetáková polievka

Brokolicovo-kvetáková polievka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Karfiol a brokolicu umyjeme, zbavíme nečistôt a rozdelíme na ružičky.
2
Vložíme ich do hrnca s vodou vody a privedieme do varu.
3
Pridáme bujón, znížime teplotu a pod pokrievkou varíme 30 minút.
4
Potom pridáme lahôdkové droždie a proteín.
5
Varíme ďalšie 2 minúty.
6
Potom hrniec odstavíme z platne a jeho obsah rozmixujeme do podoby krému.
7
Polievku podávame s čerstvou petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

106
kcal

443
kJ

Makroživiny

03581013 11.08 g8.11 g1.71 g6.9 g B S T Vl
Bielkoviny:11.08 g
Sacharidy:8.11 g
Tuky:1.71 g
Vláknina:6.9 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
1.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.53
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.08 g) Sacharidy (8.11 g) Tuky (1.71 g) Vláknina (6.9 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (42.3 %) Sacharidy (31 %) Tuky (14.1 %) Vláknina (12.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.