Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Bezlepková cereálna kaša

Bezlepková cereálna kaša

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Vločky zmiešame s pohánkovou kašou a medom.
2
Zalejeme teplou vodou.
3
Premiešame.
4
Pridáme mletý mak a tekvicové semienka.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

426
kcal

1784
kJ

Makroživiny

01326395265 13.36 g53.87 g15.3 g9.85 g B S T Vl
Bielkoviny:13.36 g
Sacharidy:53.87 g
Tuky:15.3 g
Vláknina:9.85 g

Glykémia

index
46
kcal

nálož
24.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.36 g) Sacharidy (53.87 g) Tuky (15.3 g) Vláknina (9.85 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.7 %) Sacharidy (51.4 %) Tuky (31.4 %) Vláknina (4.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.