Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Avokádová nátierka s makom

Avokádová nátierka s makom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Avokádo rozkrojíme a vyberieme kôstku.
2
Lyžičkou vydlabeme dužinu a vložíme do misky.
3
Pridáme limetkovou šťavou a vidličkou roztlačíme na kašu.
4
Mierne posolíme a okoreníme.
5
Pridáme mak a premiešame.
6
Dip natrieme na chlieb, ozdobíme sušenými paradajkami a olivami.
7
Podávame s čerstvými cherry paradajkami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

369
kcal

1543
kJ

Makroživiny

0612182430 6.54 g25.33 g24.24 g11.54 g B S T Vl
Bielkoviny:6.54 g
Sacharidy:25.33 g
Tuky:24.24 g
Vláknina:11.54 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
8.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.43
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.54 g) Sacharidy (25.33 g) Tuky (24.24 g) Vláknina (11.54 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.3 %) Sacharidy (28.3 %) Tuky (58.3 %) Vláknina (6.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.