Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.
Originálny proces výroby rybích omáčok je postavený na fermentácii rýb, vždy obsahuje pomerne vysoké množstvo soli. Je možné ju tak použiť ako alternatívu k sójovým omáčkam, počítajte ale s trochu odlišnou chuťou a vcelku typickým rybím zápachom. Rovnako ako pri sójových omáčkach aj pri rybích ochucovadlách vždy riešte kvalitu, a to z hľadiska potenciálneho obsahu aditív (konzervačných látok).
Na otázky odpovedá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov
Výživový poradca, autor siedmich úspešných kníh. Zakladateľ vzdelávacej spoločnosti ATAC organizujúcej kurzy, ktoré spájajú múdra východných filozofií s poznatkami modernej vedy. Jeho cieľom je odovzdávať celostné poznanie v oblasti výživy a zdravia všetkým skupinám populácie. Vedie kurzy výživového poradenstvo on-line, podieľal sa na programe Českej televízie Pod pokrievkou, je autorom výukového systému ZOF.