Kurzy ATAC

Poradňa

Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.

Dobrý deň,
za fermentovaný výrobok sa považuje aj domáca fermentovaná ovsená kaša?
Ďakujem

Samozrejme :-) Všetko, čo prejde procesom kvasenia, považujte za fermentovaný produkt. Na všeobecnej (klasifikačnej) úrovni tu nie sú rozdiely, v oblasti kvality sa potom líšia až na základe toho, čím je potravina fermentovaná (typickým príkladom je rozdiel medzi kvasnicovým a kváskovým pečivom, kde kvasnicové je fermentované monokultúrou, kým kváskové pomerne širokým spektrom rôznych mikroorganizmov).

Témy:  Fermentácia 

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Ako naše kurzy hodnotia
absolventi.

Na otázky odpovedá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov

Viac o Martinovi Jelínkovi