Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Žemľa s maslom a marmeládou

Žemľa s maslom a marmeládou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Žemľu rozpolíme.
2
Potom natrieme maslom a marmeládou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

293
kcal

1226
kJ

Makroživiny

0918283746 3.85 g38.12 g13.36 g2.5 g B S T Vl
Bielkoviny:3.85 g
Sacharidy:38.12 g
Tuky:13.36 g
Vláknina:2.5 g

Glykémia

index
56
kcal

nálož
21.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
38.25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.85 g) Sacharidy (38.12 g) Tuky (13.36 g) Vláknina (2.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (5.3 %) Sacharidy (53 %) Tuky (40 %) Vláknina (1.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.