Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Žemľa s jahodovou marmeládou

Žemľa s jahodovou marmeládou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Čerstvú žemľu rozkrojíme.
2
Obe polovičky natrieme maslom a marmeládou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

240
kcal

1004
kJ

Makroživiny

0713202633 2.83 g27.12 g13.09 g1.15 g B S T Vl
Bielkoviny:2.83 g
Sacharidy:27.12 g
Tuky:13.09 g
Vláknina:1.15 g

Glykémia

index
53
kcal

nálož
14.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.45
kcal

cholesterol
38.25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.83 g) Sacharidy (27.12 g) Tuky (13.09 g) Vláknina (1.15 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (4.8 %) Sacharidy (46.2 %) Tuky (48 %) Vláknina (1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.