Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Žemľa s cottage syrom a paradajkami

Žemľa s cottage syrom a paradajkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Žemľu rozkrojíme na dve polovice.
2
Obe polovičky pokryjeme cottage syrom a dozdobíme paradajkami s pažítkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

128
kcal

535
kJ

Makroživiny

048131721 6.38 g17.7 g2.94 g2.55 g B S T Vl
Bielkoviny:6.38 g
Sacharidy:17.7 g
Tuky:2.94 g
Vláknina:2.55 g

Glykémia

index
44
kcal

nálož
7.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.48
kcal

cholesterol
22
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.38 g) Sacharidy (17.7 g) Tuky (2.94 g) Vláknina (2.55 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.2 %) Sacharidy (56 %) Tuky (20 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.