Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zeleninový špíz

Zeleninový špíz

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Papriku, mrkvu a cuketu umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
2
Zeleninu spoločne s hubami a paradajkami napichujeme na špajľu.
3
Špízy pokvapkáme olejom a osolíme.
4
Vložíme na gril.
5
Špízy postupne otáčame a grilujeme zo všetkých strán 8 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

214
kcal

893
kJ

Makroživiny

0510152025 4.28 g20.77 g10.33 g10.17 g B S T Vl
Bielkoviny:4.28 g
Sacharidy:20.77 g
Tuky:10.33 g
Vláknina:10.17 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
6.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.21
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.28 g) Sacharidy (20.77 g) Tuky (10.33 g) Vláknina (10.17 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.2 %) Sacharidy (39.8 %) Tuky (42.6 %) Vláknina (9.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.