Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Frappe

Frappe

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Kávu, studené mlieko a vodu šľaháme ponorným šľahačom alebo priamo v mixéri po dobu niekoľkých sekúnd.
2
Šľahačku taktiež vyšľaháme do pevnej peny, ktorú servírujeme do pohára s frappe.
3
Nápoj môžeme dozdobiť plátkami manga alebo iného ovocia.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

87
kcal

363
kJ

Makroživiny

01.63.24.86.48 2.23 g4.05 g6.85 g0 g B S T Vl
Bielkoviny:2.23 g
Sacharidy:4.05 g
Tuky:6.85 g
Vláknina:0 g

Glykémia

index
19
kcal

nálož
0.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.07
kcal

cholesterol
23
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.23 g) Sacharidy (4.05 g) Tuky (6.85 g) Vláknina (0 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.6 %) Sacharidy (19.3 %) Tuky (70.1 %) Vláknina (1.4210854715202E-14 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.