Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Ustrice s červeným kaviárom

Ustrice s červeným kaviárom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A14 - Měkkýši, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Vyberieme ustrice s pevne uzavretými lastúrami.
2
Lastúry pred úpravou očistíme kefkou.
3
Krátko pred podávaním ich roztvoríme ustricovým nožom. Dbáme na to, aby z nich nevytiekla ustricová voda.
4
Vrchnú lastúru odstránime.
5
Mäso zbavíme ustricového fúzu, väčšiu lastúru položíme na misu a obložíme ľadom.
6
Podávame s červeným kaviárom a petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

73
kcal

306
kJ

Makroživiny

03581013 10.62 g3 g2.06 g0.12 g B S T Vl
Bielkoviny:10.62 g
Sacharidy:3 g
Tuky:2.06 g
Vláknina:0.12 g

Glykémia

index
10
kcal

nálož
0.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.26
kcal

cholesterol
381
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10.62 g) Sacharidy (3 g) Tuky (2.06 g) Vláknina (0.12 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (58.7 %) Sacharidy (16.6 %) Tuky (24.4 %) Vláknina (0.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.