Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tuniakový tatarák s kaviárom

Tuniakový tatarák s kaviárom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava dresingu: Biely jogurt zmiešame s červenou paprikou a soľou.
2
Príprava tatárskeho bifteku: Čerstvého tuniaka spolu s uhorkou nakrájame na kocky.
3
Pridáme červený kaviár.
4
Všetko premiešame s časťou dresingu.
5
Tatársky biftek na tanieri dozdobíme zeleným kaviárom, zvyškom dresingu a pokvapkáme rybou omáčkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

289
kcal

1211
kJ

Makroživiny

01326405366 55.19 g6.83 g4.2 g1.75 g B S T Vl
Bielkoviny:55.19 g
Sacharidy:6.83 g
Tuky:4.2 g
Vláknina:1.75 g

Glykémia

index
15
kcal

nálož
1.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.97
kcal

cholesterol
204
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (55.19 g) Sacharidy (6.83 g) Tuky (4.2 g) Vláknina (1.75 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (76.8 %) Sacharidy (9.5 %) Tuky (12.6 %) Vláknina (1.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.