Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tatarák z lososa so špargľou

Tatarák z lososa so špargľou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Spodnú zdrevnatenú časť špargle odlomíme a zvyšnú časť varíme v osolenej vode 4-5 minút.
2
Potom ho nakrájame na drobné kolieska, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom.
3
Údeného lososa naporcujeme na kocky.
4
Do guľatej formičky vložíme syr, naň naukladáme rybu.
5
Zmes vložíme na špargľové lôžko.
6
Ozdobíme kôprom.
7
Podávame s plátkami opečeného chleba.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

371
kcal

1551
kJ

Makroživiny

0611172228 23.64 g20.77 g20.71 g3.3 g B S T Vl
Bielkoviny:23.64 g
Sacharidy:20.77 g
Tuky:20.71 g
Vláknina:3.3 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
5.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.65
kcal

cholesterol
77.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.64 g) Sacharidy (20.77 g) Tuky (20.71 g) Vláknina (3.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (26.1 %) Sacharidy (22.9 %) Tuky (49.2 %) Vláknina (1.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.