Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava zo špenátu

Šťava zo špenátu

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Čerstvé lístky špenátu umyjeme.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

85
kcal

354
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 10 g7.5 g1.5 g0.5 g B S T Vl
Bielkoviny:10 g
Sacharidy:7.5 g
Tuky:1.5 g
Vláknina:0.5 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
1.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10 g) Sacharidy (7.5 g) Tuky (1.5 g) Vláknina (0.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (47.7 %) Sacharidy (35.8 %) Tuky (15.4 %) Vláknina (1.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.