Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava z stopkového zeleru

Šťava z stopkového zeleru

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Vňať stopkového zeleru umyjeme a nakrájame na kúsky.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

18
kcal

75
kJ

Makroživiny

00.61.21.82.43 1 g2.6 g0.3 g0.4 g B S T Vl
Bielkoviny:1 g
Sacharidy:2.6 g
Tuky:0.3 g
Vláknina:0.4 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
1.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (1 g) Sacharidy (2.6 g) Tuky (0.3 g) Vláknina (0.4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.5 %) Sacharidy (58.6 %) Tuky (14.6 %) Vláknina (4.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.