Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Špenátové chipsy

Špenátové chipsy

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Špenátové listy umyjeme, osušíme a nasypeme do väčšej misy.
2
Pridáme lahôdkové droždie, sušený cesnak a soľ.
3
Zmes v mise pokvapkáme olejom a dôkladne premiešame.
4
Potom špenát presunieme do sušičky.
5
Sušíme pri teplote okolo 40 stupňov 8 hodín.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

72
kcal

301
kJ

Makroživiny

01.22.43.64.86 5.13 g3.52 g3.53 g2.8 g B S T Vl
Bielkoviny:5.13 g
Sacharidy:3.52 g
Tuky:3.53 g
Vláknina:2.8 g

Glykémia

index
15
kcal

nálož
0.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.13 g) Sacharidy (3.52 g) Tuky (3.53 g) Vláknina (2.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29.2 %) Sacharidy (20 %) Tuky (43.2 %) Vláknina (7.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.