Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Špenátové cestoviny s lososom a smotanou

Špenátové cestoviny s lososom a smotanou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava cestovín: Cestoviny uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Scedíme a premiestnime na tanier.
3
Príprava lososa: Rybu nakrájame na kúsky.
4
Osolíme a okoreníme.
5
Na rozpálenej panvici s olejom opečieme dozlatista zo všetkých strán.
6
Premiestnime na tanier s cestovinami.
7
Ochutíme smotanou.
8
Podávame ozdobené lístky špenátu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

536
kcal

2244
kJ

Makroživiny

01326385164 30.94 g53.26 g21.22 g4.26 g B S T Vl
Bielkoviny:30.94 g
Sacharidy:53.26 g
Tuky:21.22 g
Vláknina:4.26 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
12.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.22
kcal

cholesterol
62.2
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (30.94 g) Sacharidy (53.26 g) Tuky (21.22 g) Vláknina (4.26 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23.5 %) Sacharidy (40.4 %) Tuky (34.6 %) Vláknina (1.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.