Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Slivky s mandľovým prekvapením

Slivky s mandľovým prekvapením

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Do každej slivky vložíme jednu lúpanú mandličku.
2
Potom nalámeme na malé kúsky čokoládu.
3
Rozohrejeme ju nad vodným kúpeľom.
4
Naplnenú slivku napichneme na špajli a ponoríme do čokolády.
5
Na tanieri ponecháme až do vychladnutia a zatuhnutia čokolády.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

402
kcal

1682
kJ

Makroživiny

01428415569 7 g57.4 g13.7 g10.5 g B S T Vl
Bielkoviny:7 g
Sacharidy:57.4 g
Tuky:13.7 g
Vláknina:10.5 g

Glykémia

index
43
kcal

nálož
24.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.9
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7 g) Sacharidy (57.4 g) Tuky (13.7 g) Vláknina (10.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.1 %) Sacharidy (58 %) Tuky (29.8 %) Vláknina (5.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.