Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Sendvič so sleďom

Sendvič so sleďom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Údený filet sleďa osolíme.
2
Na panvici s olejom ho krátko orestujeme z oboch strán.
3
Cibuľu nakrájame na krúžky.
4
Na pečivo umiestnime cibuľu, na ktorú vložíme filet.
5
Ozdobíme vetvičkou kôpru.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

156
kcal

651
kJ

Makroživiny

03691215 7.46 g12.46 g7.74 g3.08 g B S T Vl
Bielkoviny:7.46 g
Sacharidy:12.46 g
Tuky:7.74 g
Vláknina:3.08 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
3.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.4
kcal

cholesterol
15
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.46 g) Sacharidy (12.46 g) Tuky (7.74 g) Vláknina (3.08 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19.6 %) Sacharidy (32.7 %) Tuky (43.8 %) Vláknina (3.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.