Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Ryžový krém s krevetami

Ryžový krém s krevetami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši, A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Solené krevety orestujeme na panvici s maslom.
2
Do hrnca s vodou vložíme ryžové vločky a morské riasy.
3
Pridáme rybiu omáčku, soľ a korenie.
4
Varíme približne 15 minút.
5
Polievku podávame spoločne s krevetami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

260
kcal

1090
kJ

Makroživiny

0713202633 13.75 g27.83 g9.58 g3.97 g B S T Vl
Bielkoviny:13.75 g
Sacharidy:27.83 g
Tuky:9.58 g
Vláknina:3.97 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
7.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.84
kcal

cholesterol
105.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.75 g) Sacharidy (27.83 g) Tuky (9.58 g) Vláknina (3.97 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.4 %) Sacharidy (43.4 %) Tuky (32.2 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.