Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Restované riasy s čerstvou kalerábom

Restované riasy s čerstvou kalerábom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Riasu namočíme do vody na 15 - 20 minút.
2
Scedíme a vodu z riasy ešte ručne vytlačíme.
3
Na panvici rozpálime olej.
4
Riasy osolíme, dochutíme čili korením a krátko ich orestujeme (do stmavnutia).
5
Podávame s nakrájanými kúskami kalerábu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

142
kcal

593
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 3.49 g7.99 g9.67 g4.36 g B S T Vl
Bielkoviny:3.49 g
Sacharidy:7.99 g
Tuky:9.67 g
Vláknina:4.36 g

Glykémia

index
31
kcal

nálož
2.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.53
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.49 g) Sacharidy (7.99 g) Tuky (9.67 g) Vláknina (4.36 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.2 %) Sacharidy (23.2 %) Tuky (60.6 %) Vláknina (6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.