Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Rejuvelac

Rejuvelac

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Naklíčené obilie zalejeme zhruba štvornásobkom prevarenej studenej vody.
2
Vložíme do vyvarenej nádoby a zaistíme minimálny prístup vzduchu.
3
Necháme 2-3 dni kvasiť pri izbovej teplote.
4
Potom tekutinu scedíme cez sitko.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

37
kcal

155
kJ

Makroživiny

01.63.24.86.48 1.62 g6.25 g0.25 g1.62 g B S T Vl
Bielkoviny:1.62 g
Sacharidy:6.25 g
Tuky:0.25 g
Vláknina:1.62 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
2.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (1.62 g) Sacharidy (6.25 g) Tuky (0.25 g) Vláknina (1.62 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.7 %) Sacharidy (68 %) Tuky (5.9 %) Vláknina (8.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.