Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Raw kakaové guličky

Raw kakaové guličky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Mandle rozmixujeme v menšom množstve vody.
2
Potom v miske rozmixujeme datle, slivky a sirup do konzistencie pasty.
3
Do hmoty pridáme kakao a pripravenú mandľovú drvinu.
4
Znovu rozmixujeme.
5
Z pasty tvarujeme guličky, ktoré obalíme v nepraženom kakau.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

363
kcal

1519
kJ

Makroživiny

01327405467 7.13 g56.15 g9.41 g12.6 g B S T Vl
Bielkoviny:7.13 g
Sacharidy:56.15 g
Tuky:9.41 g
Vláknina:12.6 g

Glykémia

index
48
kcal

nálož
27
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.13 g) Sacharidy (56.15 g) Tuky (9.41 g) Vláknina (12.6 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8 %) Sacharidy (62.7 %) Tuky (22.6 %) Vláknina (6.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.