Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pstruh s hráškovou ryžou

Pstruh s hráškovou ryžou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Ryžu prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
Vložíme do vriacej vody s bujónom.
3
Varíme domäkka.
4
Priprava zeleniny: Hrášok a špargľu varíme v osolenej vode 8 minút.
5
Príprava ryby: Pstruha osolíme.
6
Na panvici s olejom krátko orestujeme.
7
Podávame zdobené kôprom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

588
kcal

2459
kJ

Makroživiny

01530456075 29.75 g62.62 g22.97 g5.73 g B S T Vl
Bielkoviny:29.75 g
Sacharidy:62.62 g
Tuky:22.97 g
Vláknina:5.73 g

Glykémia

index
22
kcal

nálož
13.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
84
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.75 g) Sacharidy (62.62 g) Tuky (22.97 g) Vláknina (5.73 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.6 %) Sacharidy (43.3 %) Tuky (34.2 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.