Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pohánkové mlieko

Pohánkové mlieko

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Pohánku namočíme na 5-6 hodín do studenej vody.
2
Potom ju scedíme a dôkladne prepláchneme pod tečúcou vodou.
3
Pohánku vložíme do čerstvej vody a dôkladne rozmixujeme.
4
Zmes nakoniec precedíme cez plátno.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

79
kcal

329
kJ

Makroživiny

047111418 2.5 g15 g0.42 g2.4 g B S T Vl
Bielkoviny:2.5 g
Sacharidy:15 g
Tuky:0.42 g
Vláknina:2.4 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.5 g) Sacharidy (15 g) Tuky (0.42 g) Vláknina (2.4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.8 %) Sacharidy (76.7 %) Tuky (4.6 %) Vláknina (5.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.