Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Penne s tuniakom

Penne s tuniakom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava cestovín: Penne uvaríme v mierne osolenej vode domäkka.
2
Scedíme a premiešame s olejom.
3
Vrátime späť do hrnca.
4
Príprava tuniaka: Tuniaka vložíme na stredne rozpálenú panvicu s olejom.
5
Mierne premiešame.
6
Osolíme a pridáme oregano.
7
Pridáme uvarené cestoviny a premiešame.
8
Podávame ozdobené bazalkou a posypané syrom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

583
kcal

2438
kJ

Makroživiny

01429435872 22.4 g59.69 g27.67 g2.7 g B S T Vl
Bielkoviny:22.4 g
Sacharidy:59.69 g
Tuky:27.67 g
Vláknina:2.7 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
22.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.78
kcal

cholesterol
70
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (22.4 g) Sacharidy (59.69 g) Tuky (27.67 g) Vláknina (2.7 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.7 %) Sacharidy (41.8 %) Tuky (41.7 %) Vláknina (0.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.