Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečené gaštany

Pečené gaštany

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Gaštany narežeme do tvaru kríža.
2
Naukladáme na plech reznou stranou nahor.
3
Vložíme do rúry predhriatej na 180 stupňov.
4
Pečieme približne 15 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

184
kcal

770
kJ

Makroživiny

0918263544 3.33 g36.67 g1.33 g6 g B S T Vl
Bielkoviny:3.33 g
Sacharidy:36.67 g
Tuky:1.33 g
Vláknina:6 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
12.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.33 g) Sacharidy (36.67 g) Tuky (1.33 g) Vláknina (6 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.3 %) Sacharidy (80.2 %) Tuky (6.3 %) Vláknina (6.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.