Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečená repa s kozím syrom

Pečená repa s kozím syrom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Červenú repu nakrájame na plátky.
2
Ľahko ju pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme.
3
Rúru predhrejeme na 180 stupňov a repu pečieme zhruba 20 minút.
4
Nakrájame pór.
5
Na panvici s olejom ho restujeme.
6
Ku koncu restovania pridáme kozí syr.
7
Upečené plátky repy preložíme kozím syrom s pórom a vrstvíme na seba.
8
Podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

695
kcal

2909
kJ

Makroživiny

01122344556 29.33 g46.25 g41.16 g11.27 g B S T Vl
Bielkoviny:29.33 g
Sacharidy:46.25 g
Tuky:41.16 g
Vláknina:11.27 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
19.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
5.65
kcal

cholesterol
46.67
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.33 g) Sacharidy (46.25 g) Tuky (41.16 g) Vláknina (11.27 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.3 %) Sacharidy (27.3 %) Tuky (52.3 %) Vláknina (3.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.