Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečená repa s batátmi a hermelínom

Pečená repa s batátmi a hermelínom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava repy: Červenú repu olúpeme a nakrájame na kocky.
2
Kocky repy ochutíme olivovým olejom a soľou a zabalíme do alobalu.
3
Zabalenú zmes pečieme v predhriatej rúre do zmäknutia približne 25-30 minút.
4
Príprava batátov: Batáty umyjeme a uvaríme v osolenej vode.
5
Príprava hermelínu: Hermelín zľahka potrieme olivovým olejom a vložíme na krátku chvíľu na rozpálený gril.
6
Po upečení červenú repu umiestnime na tanier s uvarenými batátmi a grilovaným hermelínom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

526
kcal

2201
kJ

Makroživiny

0816243240 26.23 g28.55 g33.13 g4.3 g B S T Vl
Bielkoviny:26.23 g
Sacharidy:28.55 g
Tuky:33.13 g
Vláknina:4.3 g

Glykémia

index
45
kcal

nálož
12.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
4.69
kcal

cholesterol
83.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (26.23 g) Sacharidy (28.55 g) Tuky (33.13 g) Vláknina (4.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.5 %) Sacharidy (22.3 %) Tuky (55.7 %) Vláknina (1.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.