Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Matjes bageta

Matjes bageta

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A4 - Ryby, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Bagetu rozkrojíme a potrieme horčicou.
2
Ľadový šalát umyjeme a vložíme spoločne s matjesmi do bagety.
3
Dozdobíme na kolieska nakrájanou cibuľou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

367
kcal

1535
kJ

Makroživiny

0816243240 9.42 g33.44 g20.89 g3.74 g B S T Vl
Bielkoviny:9.42 g
Sacharidy:33.44 g
Tuky:20.89 g
Vláknina:3.74 g

Glykémia

index
39
kcal

nálož
13.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.52
kcal

cholesterol
18
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9.42 g) Sacharidy (33.44 g) Tuky (20.89 g) Vláknina (3.74 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.5 %) Sacharidy (37.3 %) Tuky (50.2 %) Vláknina (2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.