Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Nigiri sushi

Nigiri sushi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Ryžu dôkladne premiešame pod tečúcou vodou a dáme variť. Ryža je hotová v okamihu, keď sa odparí všetka voda, ktorá by mala byť v pomere 1 diel ryže k 1,5 dielu vody.
2
Hotovú ryžu odkryjeme a necháme vychladnúť.
3
Ocot zmiešame s vodou, namáčame si v ňom ruky a tvarujeme z vlažnej ryže valčeky.
4
Tie potom potrieme wasabi pastou a obalíme v plátku surového lososa.
5
Podávame so sójovou omáčkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

440
kcal

1841
kJ

Makroživiny

01733506683 22.83 g69.52 g7.35 g2.25 g B S T Vl
Bielkoviny:22.83 g
Sacharidy:69.52 g
Tuky:7.35 g
Vláknina:2.25 g

Glykémia

index
43
kcal

nálož
29.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.93
kcal

cholesterol
44
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (22.83 g) Sacharidy (69.52 g) Tuky (7.35 g) Vláknina (2.25 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.9 %) Sacharidy (63.6 %) Tuky (14.5 %) Vláknina (0.99999999999999 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.