Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Mrkvový fresh

Mrkvový fresh

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Čerstvú mrkvu očistíme a oškrabeme.
2
Vložíme do odšťavovača, ktorý nám za niekoľko málo sekúnd pripraví vynikajúci mrkvový fresh.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

69
kcal

290
kJ

Makroživiny

037101417 1.4 g14 g0.4 g2 g B S T Vl
Bielkoviny:1.4 g
Sacharidy:14 g
Tuky:0.4 g
Vláknina:2 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
4.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.4
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (1.4 g) Sacharidy (14 g) Tuky (0.4 g) Vláknina (2 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.1 %) Sacharidy (81.3 %) Tuky (5 %) Vláknina (5.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.