Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Mandľové hrudky

Mandľové hrudky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Vločky nasypeme do misky s menším množstvom vody.
2
Pri izbovej teplote ich necháme skvasiť (približne 24 hodín).
3
Potom vodu zlejeme.
4
Pridáme rozomleté nelúpané mandle a med.
5
Dôkladne premiešame.
6
Zmes vytvarujeme do košíčkov a ozdobíme celou mandľou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

473
kcal

1978
kJ

Makroživiny

01123344657 15.33 g47.74 g22.5 g9 g B S T Vl
Bielkoviny:15.33 g
Sacharidy:47.74 g
Tuky:22.5 g
Vláknina:9 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
16.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (15.33 g) Sacharidy (47.74 g) Tuky (22.5 g) Vláknina (9 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.2 %) Sacharidy (41.2 %) Tuky (41.8 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.