Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Losos s červenou repou

Losos s červenou repou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava repy: Celú červenú repu očistíme a nakrájame na plátky.
2
Pokvapkáme rozpusteným maslom a mierne posolíme.
3
Potom ju zabalíme do alobalu.
4
Pečieme v rúre predhriatej na 200 stupňov 50 minút.
5
Príprava lososa: Filet lososa osolíme a okoreníme.
6
Na panvici s olejom krátko osmažíme.
7
Pod pokrievkou dusíme 5 minút.
8
Potom odrobíme pokrievku a dopekáme ďalšie 2 minúty.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

405
kcal

1693
kJ

Makroživiny

0816233139 32.22 g11.39 g24.98 g2.75 g B S T Vl
Bielkoviny:32.22 g
Sacharidy:11.39 g
Tuky:24.98 g
Vláknina:2.75 g

Glykémia

index
33
kcal

nálož
3.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.34
kcal

cholesterol
108
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (32.22 g) Sacharidy (11.39 g) Tuky (24.98 g) Vláknina (2.75 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (32.6 %) Sacharidy (11.5 %) Tuky (54.5 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.