Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kokosky

Kokosky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Do hrnca vložíme oddelené bielky so štipkou soli.
2
Ušľaháme z nich tuhý biely sneh.
3
Potom ho presunieme do vodného kúpeľa.
4
Za stáleho miešania pozvoľna prisypávame kokosový cukor.
5
Pridáme nastrúhaný kokos a miešame do zhustnutia.
6
Do plechu vložíme papier na pečenie.
7
Pomôcť lyžičky vytvoríme malé kôpky kokosovej hmoty, ktoré umiestnime na papier na pečenie.
8
Plech vložíme do rúry predhriatej na 140 stupňov.
9
Pečieme 20 minút.
10
Pred konzumáciou necháme kokosky vychladnúť.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

446
kcal

1868
kJ

Makroživiny

0816253341 6.4 g24.1 g34.43 g7.3 g B S T Vl
Bielkoviny:6.4 g
Sacharidy:24.1 g
Tuky:34.43 g
Vláknina:7.3 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
4.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.67
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.4 g) Sacharidy (24.1 g) Tuky (34.43 g) Vláknina (7.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (5.9 %) Sacharidy (22.3 %) Tuky (68.6 %) Vláknina (3.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.