Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Knäckebrot s maslom a šunkou

Knäckebrot s maslom a šunkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Na plátok knäckebrotu natrieme maslo.
2
Obložíme plátkom šunky.
3
Ozdobíme paradajkou a vňaťou petržlenu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

150
kcal

627
kJ

Makroživiny

03581013 4.77 g10.58 g9.05 g3.44 g B S T Vl
Bielkoviny:4.77 g
Sacharidy:10.58 g
Tuky:9.05 g
Vláknina:3.44 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
2.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.5
kcal

cholesterol
36.45
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.77 g) Sacharidy (10.58 g) Tuky (9.05 g) Vláknina (3.44 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.1 %) Sacharidy (29 %) Tuky (53.4 %) Vláknina (4.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.