Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Naklíčený cícer

Naklíčený cícer

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Cícer namočíme na 10 až 12 hodín do vody.
2
Potom a nasypeme do nakličovacej misky.
3
Cícer necháme klíčiť zhruba dva dni.
4
V priebehu klíčenia rímsky hrach premývame ako prevenciu pred hnilobou a množením plesní.
5
Pred konzumáciou opäť dôkladne prepláchneme pod tečúcou vodou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

157
kcal

657
kJ

Makroživiny

048121620 10 g14 g3 g17 g B S T Vl
Bielkoviny:10 g
Sacharidy:14 g
Tuky:3 g
Vláknina:17 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
3.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10 g) Sacharidy (14 g) Tuky (3 g) Vláknina (17 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (25.9 %) Sacharidy (36.3 %) Tuky (16.7 %) Vláknina (21.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.